Sanna Lundell
Annons

Wien

Vår första flygresa på väg mot Marrakesh är avklarad. Planet gick 06.50 så vi sov på Clarion Arlanda för att slippa gå upp mitt i natten.

Vi hade en så fin kväll. Jag och min minsta på restaurang. Äntligen är han helt frisk, och äntligen verkar tändernas framfart ha tagit en paus. Han är så glad och varm och nyfiken. Älskar livet. Älskar människorna. Möter alla med leende tillförsikt.

Annons

Resan gick bra. Fox sov i stort sett hela vägen. Och jag fick lyxfrulle och sträckläste Klubben. Flyger business. Vi ska ju hälsa på M som sitter i juryn på Marockos filmfestival så vi blir flott bjudna.

Annons

Uppdaterar mer om mitt extremt starka intryck av Klubben när vi har landat i Marrakesh, måste nämligen boarda nu!

 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar