Sanna Lundell
Annons

Ljuset

jag får på riktigt panik över att det är konstant skymning. Allt blir fult. Också på bild. Har inga bilder ö h t från de senaste dagarna för att allt blir oaptitligt o får något öststatsaktigt över sig. Oskarpt o fult.

Annons

Vad fan är grejen med det här eviga eviga regnandet?? Det har intagit min hjärna. Såpass att mina senaste googlingar bara kretsar kring detta:

väder i december statistik

lera i hagar

dränering

Annons

normal nederbörd

soltimmar januari

översvämning

Ok, detta blir mitt sista gnälliga inlägg om regnhösten 2019. Fattar att ni som går in här vill bli lite peppade och inte bara läsa om min urlakade hjärna och inimärgenfrusna känsla för livet. Får väl gå ut o köpa en fet fotolampa o skärpa till mig. Och ägna mig åt positiv framåtanda. Så:

Det fina som har hänt i dag är:

Min och Anns kokbok Söndagsmiddag – riddarna runt det operfekta bordet har vunnit ett franskt matpris! Årets svenska celebrity chefs är vi, jag och Annis! Hahahaha vad overkligt livet är ibland. I dag är vi bjudna till franska ambassaden på prisceremoni o cocktails! Därifrån lovar jag bilder. Lovar. Trots grådaskljus o blixtögon.

Annons

Centerpartiet vill att män som har dödat sina barns mammor aldrig ska kunna få vårdnaden om barnen! De vill också höja maxstraffet för grov kvinnofridskränkning till 10 år och göra det brottsligt att kontrollera en kvinna ekonomiskt, fysiskt, psykiskt eller genom att kräva insyn i vem hon har kontakt med osv. Tack för den julklappen Centern.

 

 

 

Dela på:

Annons

Laddar