Sanna Lundell
Annons

Ett litet tips i all ödmjukhet

Att handla mat på nätet har verkligen revolutionerat vårt liv. Inga mer sista minuten-handlingar med hungriga, skrikande ungar. Inga blytunga kassar att kånka. Inga impulsstyrda grepp om chipspåsar, mumsmums och vaniljmunkar pga man rusar in i affären när man är vrålhungrig.

Annons

Och kanske det bästa, jag får känna mig på ordningssam, planerad och ekonomisk. Jag har full koll på min matbudget och full koll på mitt skafferi när jag handlar. Det här resulterar i att jag nästan inte slänger någon mat längre. Jag handlar bara det som verkligen behövs. Det finns ju en rad matkedjor som kör hem maten nu för tiden. Skulle tro att de är ungefär lika bra. Men på Mathem finns vår kokbok. Slå två flugor i en smäll. Handla julmaten på nätet, få den hemkörd hela vägen hem till dörren OCH köp vår kokbok till ett bra pris! Med koden SANNA100 får ni 100 kr i rabatt om ni handlar för mer än 700 kronor:-) Gå in här och handla i lugn och ro medan du dricker te och äter pepparkakor framför en brasa som sprakar.

Annons
Dela på:

Kommentarer till “Ett litet tips i all ödmjukhet”

  1. Marie skriver: 24 december, 2019

    Det tragiska i att allt fler handlar på nätet är ju att allt flera fysiska butiker kommer att försvinna ..o stadskärnorna består av tomma lokaler tråkigt för städerna , katastrofalt för handelsanställda .


Annons

Laddar