Sanna Lundell
Annons

Årets sista dag

Gott nytt från två av skyskrapeälskarna❤️

I en taxi på väg till Arlanda. Det blir nyår i en skyskrapa i Dubai. Extremt höjdrädd är jag, men fick vika ner mig för resten av familjen som är galna i skyskrapor. Återigen undrar jag hur äpplena kunde falla så långt från trädet. Helst skulle de nog vilja åka till rymden dessa boys:-).
Mellandagarna har passerat. Just så, varken mer eller mindre. De gick i ett nafs. Vi sov, vi åt, vi läste, vi gästade, vi sov lite mer.

Annons

I dag tänker jag på 2019. Ett nådens år som gick i rakettempo. Yrkesmässigt: Lets Dance. Flocken i SVT. Ny blogg här på Allas. Och krönikor i tidningen Allas. Karlavagnen i SR. Kokbok.
Vi reste till Kenya o hälsade på Olgis o firade hennes 18-årsdag, vi reste till Cannes o Gotland o till Cypern o till Cannes igen, Ninna blev dräktig, Shiloh är insutten och Pegasus joinade min flock.
Mina barn växte och jag fick vara med om ett år av fotboll, spring, skratt, mys, de bästa diskussionerna, nya tänder, nya ord, nya skor, från baby till toddler.
Jag saknade min man 2019. Han är ju around hela tiden. Men jag vill vara bara med honom. Vuxen.
2020 vill jag ha mer av mina vänner. Mer av min man. Mer av återuppbyggande träning. Vill göra fler Frälst för SR. Vill skriva klart min bok.

Annons

Gott nytt år alla älskade följare!

Vad har ni för nyårslöften?

Dela på:

2 kommentarer till “Årets sista dag”

  1. Maria skriver: 31 december, 2019

    Gott Nytt År till hela familjen Lundell/Persbrandt!
    Tycker mycket om dig, det du skriver och säger. Klokhet, utan floskler. Önskar dig det bästa, tillsammans med Mikael och barnen samt hund


  2. Lena skriver: 31 december, 2019

    Gott nytt år till dig /er ! Har inga löften, bara att vi i familjen får vara friska . Har haft ett jobbigt 2019 med flera närståendes bortgång. Kram


Annons

Laddar