Sanna Lundell
Annons

Sandstorm, skyskrapor

Livet tuffar på. Vi är på andra sidan nyår. Ljuset är på väg tillbaka. Också i mig. Får sån lust till planer, drömmar, mål. Den här vilan gör så gott. Bara slippa alla vardagsbestyr.

Vi hade sandstorm i Dubai i går men det gjorde inget för jag låg i sängen med Katarina Frostenssons K och sträckläste. Jag vill äta hennes ord. Så är det bara. Hon gör verkligheten obetydlig. Man vill vara i hennes ord. I verket. Oavsett hennes bindning till Jean-Claude o den värld som presenterades i Matilda Gustavssons Klubben. Jag kommer i kontakt med delar av min mänsklighet som jag glömt när jag läser K. Läs den. Fin.

Annons

Framåt kvällen fick jag en massage på en liten salong här utanför vårt hotell. Sen gick vi ner till en av Dubais bästa libanesiska restauranger – Ninive – som ligger här i vår tvillingskyskrapa. Helt fantastisk smakupplevelse. Ett hett tips om ni är i Dubai.

Annons

I dag drar vi ut i öknen. Barnen har drömt om sandsurfing. Jag drömmer om vyer utan byggnader. Om natur. Om öknens rena linjer, klara himmel.

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar