Sanna Lundell
Annons

Garderobsrens

På min att-göra-lista den här veckan står garderobsrensning.

Rensade sist när vi flyttade hit och det blir i maj fyra år sedan.

Ett av mina nyårslöften är att renodla min stil. Jag älskar kläder. Älskar mode faktiskt. Även om det inte alltid syns här. Det här är ju inte och har aldrig varit en modeblogg. Men jag tänker jag rensa ut sånt som jag bara har liggandes, hängandes och inte används. Och plocka fram mina mina godingar, de där nyckelplaggen som är jag. Och så tänker jag köpa några få men väl valda plagg. Satsa på byxor och skjortor. På cashmere och siden. Kvalle. Mitt bästa shoppingvecka är Vestiaire Collective. Återbrukad lyx. Kolla dessa Pradasandaler tex…MUMS!!!

Annons
Annons

När jag väl faller för nåt så är det nästan alltid skor, väskor, jackor eller kappor. Ytterplagg. Och det har jag precis investerat i.

Tänkte tipsa er om några av mina favoriter som jag typ bott i sen jag köpte dem. Några av dem på superrea också:-)

Annons

I höstas köpte jag de här helt jävla amazing bootsen från Blankens. Jag älskar dem. Så himla användbara till precis allt. Snyggast till kjol tror jag ändå..

Och den här fina kom jag hem med från Dubai. Fick den i present faktiskt. Superrea på Sandro Paris som för övrigt är ett märke jag älskar. Har alltid drömt om en liten Chaneljacka, men svårt ändå att motivera för sig själv att köpa en yllejacka för över 20 000 kronor. Det är ju en fantasisumma. Och inget ull i världen är värt så mycket. Det skulle vara från guldlamm då. Men men, när jag blir en fin dam utan småbarnskladdiga glasshänder (yes, glass var det första som drabbade  den här lilla fina jackan)  så kanske jag uppdaterar min Sandro till en Chanel….

Och på Maje köpte jag den här klassiska underbara kappan som nu finns på rea, fast i grönt. Ett enkelt lager ull. Så otroligt fin kvalitet. Så snyggt snitt och så otroligt användbar. Yes. Jag älskar franskt. Älskar Maje. 

Annons

För väskor har jag egentligen satt köpstopp. Med undantag för en ordentlig Tote. Alltså en ”kasse” till dator, blöjor, sminkväska, kamera. Ni vet, hela livet ska rymmas i väskjäkeln. Just nu har jag en i tyg från Day, men den börjar bli helt slut. Så tänker uppdatera med det här underverket från Blankens. Mjukt skinn och så trevlig insida! Så impad av Cecilia Blankens som verkligen har lyckats med sin skokollektion och nu också med väskorna. Kolla också den ubersmarta mobil, nyckel och kort-slungan. Perfekt kombo tänker jag. 

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar