Sanna Lundell
Annons

Helg

Ellegalan tornade upp sig som en hägring i fredags. Mitt i mörkaste, fattigaste, helgtrötta januari kommer den som en smällkaramell, en julgransplundring av glitter o glamour. O man får gå all in for once!
Jag var som vanligt ute i sista minuten och stod i stallet täckt av hästskit, lera och blod 1,5 timmar innan galan började.

Annons

Ninna hade fått en spark av sin nya hagkompis så vi hade lite drama o kaos med veterinär och rengöring o bandagering så tiden rann så att säga iväg…

Annons

Så det blev raketpiff. Raggardusch och en frisyr som kunde funka utan alltför stor ansträngning. Hade hittat en liten drömklänning från Maje redan i höstas. Ni vet Maje, mitt franska favvomärke har ju sjuk rea, så jag väntade ut den och kände mig som en vinnare. Temat på Ellegalan i år var hållbarhet så det kändes fint att min klänning var gjord av återvunnet tyg och att mina accessoarer var mina gamla favvosmycken som jag haft hela mitt liv.
Har ju varit på några Ellegalor i min dagar och jag måste säga att det här årets var något alldeles extra. Det var en känsla av nya vindar, av att öppna upp den tidigare väldigt homogena o exkluderande modevärlden och vidga vyerna. Det skapas så mycket vackra, spännande kläder i vårt land av så himla coola människor. Blev så inspirerad o hade världens finaste kväll.
I lördags var jag bakis. Blir INTE bra efter alkoholintag alltså. Räcker med ett litet glas över måttfullt för att jag ska bli som en sjuk hund dagen efter. Är det åldern? Eller att jag dricker så sällan? Virrade mest omkring och hade huvudvärk. Lyckades inte ens hålla min 90 dagars träningschallange. Besviken på mig själv:-((((.
I söndags var jag mig själv igen och jobbade på i stallet. Tränade Shiloh och Pegasus tillsammans med Jonna och mockade ur lösdriften och tog igen min förlorade träning. På kvällen drog vi till svärmor Ingalill på Söndagsmiddag. Hon hade gjort en underbar gryta och vi hade världens finaste kväll.
I går var det måndag och vår aupair landade! En stor dag! Som vi längtat. Ska bli så himla spännande att ha henne hos oss det här året!

Dela på:

Kommentarer till “Helg”

  1. Ida skriver: 22 januari, 2020

    Okey…Fattigaste, då får man gå på Elle-gala? Blir konfunderad. Det är ok att ha gott om pengar, men varför tala om fattigt januari, om man har ekonomi till lyxresor och och hästgård.


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar