Sanna Lundell
Annons

Snöblandat regn

Vaknade av smatter mot fönstren vid fem. Sen blev det dovare och dovare i takt med att solen gick upp. Snöblandat regn. Sju timmars urusel sömn med febrig Fox. Somliga barn blir trötta av feber. Andra oroliga. Här var det oroligt alltså. Och jag är fortfarande förkyld som ett as och vaknar av andnöd så fort nässprayens effekt avtar. Har klarat av min veckoplan so far, men i dag blir det ingen pimpning av barnrum. Max blocketletande från soffan. Allt annat är inställt efter en timmes obligatorisk stalltjänst, mockade tre kärror och försökte borsta av och torka en helt igenom våt och torvdränkt Shiloh. Det gick fan inte. Gav upp och släppte ut lillungen. Hästars vinterpäls är ändå helt amazing. Trots att de ser dyngsura ut så är de faktiskt helt torra och varma längst in om man lyfter på stråna. Inget täcke i världen slår en orörd vinterpäls som fått bli sådär fluffig och lite fet. Bästa isoleringen helt klart.  Ninna kniper igen. Inga vaxproppar eller andra tecken på fölning. Smart av henne, vem vill föda ett föl rätt ner i leran liksom?

Annons

Igår fick jag ock Ann till en riktigt riktigt fin kompensationspodd. Ljudet är alldeles perfekt, vi var ivriga och extremt peppade på Hanna Hellqvist! Lyssna här! Tyck och tänk och kom med önskemål och feedback! Puss

Annons

Annons

Dela på:

2 kommentarer till “Snöblandat regn”

  1. Anna-Karin H-S skriver: 10 mars, 2020

    Näsplåster eller näsvidgare funkar för mig när jag ska sova och är förkyld. Krya på dig.


  2. KarinM skriver: 20 mars, 2020

    Nu vet jag inte om min kommentar redan kommit med… men när jag sökte på Stella så ser jag att hennes bok kommit ut: https://andreabrodin.elle.se/pustan-brinner/ Verkar svår att få tag i att köpa, men finns på bibliotek!


Annons

Laddar