Sanna Lundell
Annons

Corona Corona

Kollade just på en nyhetssändning på Aftonbladet där en av mina bästa barndomsvänner intervjuades om kristillståndet som råder i Italien. Helena, hennes man Johan och deras tre barn driver en helt fantastisk ranch i bergen i Reggio Emilia. De har 11 jättefina quarterhästar som de erbjuder makalöst vackra ridturer på. Nu är hela deras säsong hotad. De har fått ställa in alla ridresor under mars o april o även maj ser mörk ut. Tycker så himla synd om dem o alla andra italienare också förstås. Så många som lever på turismen.

Annons

Det är just det läget som jag är rädd att Sverige med våra ökande smittosiffror kommer att hamna i. Karantän. Inresestopp. Tysta, tomma städer. Ohejdbar spridning.

Annons

I dag är jag inne på tionde förkylningsdagen. Fortfarande bihålekänning och småfeber från och till. Foxen hostar fortfarande så vi båda har tagit det väldigt lugnt och i stort sett bara plöjt nyheterna och virusuppdateringar hela dagen. På eftermiddagen hämtade vi pojkarna i Västerhaninge, åt lunch och åt en napoleonbakelse. Helt sjukt ändå att vi såg tre pers med Mikael Jackson-mask. Corona-times.

Kollar nyheterna med mammi!
Dela på:

Annons

Laddar