Sanna Lundell
Annons

Tom stad

Jag har varit inne på Acast mitt i centrala Stockholm på Kungsgatan och poddat. I grevens tid får man lov att säga. I morgon stänger de poddstudion i två veckor pga viruset. Tomma gator. Luftigt här på Taverna Brillo där jag slänger i mig en Papardelle med svamp och tryffel. Ska gå till Ica nu och på en halvtimme handla supplies för hela helgen. Bunkra. Ett aber att jag ens behöver åka till affären, brukar ju mathemma, men just nu är jag absolut inte ensam om att vilja göra det så det finns inte plats i Mathems lastbilar. Inte tillräckligt med chaufförer så jag kan inte få mat hemkört förrän nästa vecka.

Annons

Viruset verkligen har kommit åt vår vardag. Fester, evenemang, middagar ställs in. Att folk jobbar hemma, hellre tar bilen än åker kollektivt. Forbolls-EM ställs in. Vi kommer inte in i USA, får inte åka till Italien, Kina och Iran, helst ska vi inte ras någonstans.

Annons

Börserna rasar.

Det här är så märkligt att få vara med om.

I kväll i Karlavagnen pratar vi förstås om viruset. Jag vill veta hur ni har förberett er för en kommande kris. Har ni bunkrat? Har ni medicinförråd hemma? Har ni en plan för hur ni ska göra om skola och barnomsorg stänger? Ratta in P4 21.40 och ring in till mig 020-221030, eller maila till [email protected]

Annons
Alltid hoppingivande glädjespridare!

 

Dela på:

Kommentarer till “Tom stad”

  1. KarinM skriver: 20 mars, 2020

    Hörde på er pod och sökte på Stella – fick upp att boken finns utgiven. Kanske ett lästips! https://andreabrodin.elle.se/pustan-brinner/ (verkar iallafall finnas på bibliotek)


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar