Sanna Lundell
Annons

Lördag

I morse tassade jag upp redan 07.00 och lämnade ett sött sovande gäng i sängen. När Fox sover med mig så vaknar han oftast 07.30 och säger ”upp nu” och så är dagen igång på fem röda. Men när han ligger kvar med M o sover så kan han sova till 10.00 utan problem. Så orättvist!!!

Annons

Jag skulle ta emot 12 glada tjejer på företagskickoff så därför blev det en gryningsmorgon för mig. Tog ut hundarna på promenad, tände brasan och dukade med linneduk och massor av tända ljus, bryggde kaffe och kokade te.  Klockan 9:00 anlände gänget för frukost och introduktion i Natural Horsemanship och westernridning. Vi hade byggt en trailbana på ridbanan Min granne tränaren Solveig kom hit med sina hästar så hela gänget fick testa hur det känns att rida med små signaler och få hästen att läsa ens kropp och själ. Vi fick en fantastisk förmiddag!

Annons

Sen kom farmor hit med tårta och present och vi hade världens mysigaste kväll!


Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar