Sanna Lundell
Annons

Lycklig i dag

Sorry bortavaro. Efter annandagen smög sig en diffus smärta in och satte rot i min ländrygg. Den spred sig ner i höger ben och till slut hade jag en fullfjädrad, blossande och fullkomligt vidrig ischiasvärk som trots idoga försök till stretch och ryggövningar jag hittade på youtube vägrade att bli bättre. Den har blivit lite lite värre för varje dag. Så till den milda grad att jag tillslut drog slutsatsen att jag måste ha ett diskbråck.

Annons

Till slut fick jag ändan ur och ringde till Christian, en kiropraktor jag fått rekommenderad till mig. Jag stapplade dit förra onsdagen efter en biltur som var bland det mest bisarra jag varit med om smärtmässigt. Jag kunde alltså inte gasa utan att börja gråta typ.

Christian gjorde en snabb koll av reflexer och rörlighet och konstaterade att det inte rörde sig om ett diskbråck. Bara extremt spänd sätesmuskulatur pga snedbelastat bäcken, uppfuckad bröstrygg och lite spänningar i nacken. Han knäckte och triggerpunktbehandlade. Dagen efter var värken 1000 resor värre och jag ville för några sekunder anmäla Christian till HSAN haha. Tur att jag inte gjorde det för exakt 48 timmar senare vaknade jag upp totalt smärtfri. Som att vakna inuti ett mjukt, fluffigt alldeles, alldeles underbart moln.

Annons

Tydligen är det vanligt att smärtan eskalerar kort efter behandling för att sen bli bättre. Och det för det nu. Älskar kiropraktik. Älskar att mänskligheten hittat på så mycket för att få oss att helas. Tack gud för det.

Nu är det måndag och Foxen har sin. första dag hos dagmamman och killarna börjar skolan i morgon. Back to normal. Skönt. Hade återbesök med Shiloh hos veterinären för att kolla gaffelbandsskadan. Hade vrålångest för det hela dagen igår. Det skulle jag inte ha behövt ha, för allt såg bra ut! Allt såg BRA UT!!!! Tre månaders idogt jävla rehabbande har burit frukt. 100 000 steg senare. Det Der bra ut. Halleluja! Nu får hon börja trava. Långsam igångsättning, men IGÅNGSÄTTNING!!!!! Ler på insidan. Både av att vara smärtfri och att ha en ponny som får sättas igång!

 

Annons

 

 

Dela på:

Annons

Laddar