Sanna Lundell
Annons
Annons

O så kom våren

Från 15 minus och iskristaller till barmark, sol och 10 + på bara några dagar. Magi.

Vi har haft födelsedagsvecka. Min älskling Olga fyllde 20 och älsklingssväris Ingalill fyllde 76. På samma dag. 27/2. Det är något med födelsedatum och astrologi i vår familj som jag finner lite magiskt. Jag och pappa är skorpioner födda i november med 14 dagars mellanrum. Tre av mina barn var beräknade till exakt samma datum 3/5, ett av dem – Olga föddes 10 veckor för tidigt redan i februari alltså, precis på samma dag som Mickes mamma alltså. Fiskar. Känsliga, konstnärliga. Två av mina pojkar skippade också BF men blev oxar precis som min lillebror. En av mina söner blev lejon precis som min storebror. Och Micke är våg precis som min mamma var. Kanske inte ett dugg magiskt tänker säkert många av er, utan bara slumpen. Men jag behöver lite magi i livet nu. Lite .

Annons

Vi åt hummerpasta och tiramisu och njöt av varandras sällskap och av att det kändes som att våren kom som en present alldeles för tidigt.

Annons

Fullmånen lyste upp nätterna och helgen blev en nystart. Ett stort djupt andetag av ny luft. Så obeskrivligt skönt. Olga hängde kvar o red Ninna i lördags och vi fick en heldag i solen. Njut!

Det är den 1/3, sportlovet har börjat, mina storpojkar är lediga och jag börjar få tillbaka känseln i benet. Things are getting better.

Annons

 

Dela på:

Annons

Laddar